Dus jij denkt dat je kunt luisteren…

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je een artikeltje hebt gelezen over ‘Luistervaardigheid’. In dat artikel verwijs ik naar twee boeken. Voor beide geldt een tijdelijke kortingsactie van 50% op de E-Book versie (E-pub). Gebruik daarvoor de hieronder vermeldde kortingscodes.

Drie redenen waarom u (g)een leider bent. 
In dit boek vind je een uitgebreide beschrijving van drie eigenschappen die samen verantwoordelijk zijn voor maar liefst 90% van al het leiderschapsfalen, waaronder ook een gebrek aan empathie (en daarmee een gebrek aan luistervaardigheid). Bestel het e-book hier met 50% korting (dus voor slechts €4,95).  Kortingscode: leiden-of-lijden

De Jeugdzorgprofessional, zeven onmisbare eigenschappen en hoe die te versterken.
Dit boek is beslist niet alleen interessant voor al dan niet professionele opvoeders maar zeker ook voor leiders en managers. Je vind er uiterst praktische tips waarmee je je actieve luistervaardigheid per direct kunt versterken en daarmee morgen al effectiever kunt zijn dan je wellicht van nature bent. Bestel het e-book hier met 50% korting (dus voor slechts €5,95). Kortingscode: ontwikkel!

Liever een hard-copy? Bestel hier!

Groet,

Peter Vonk

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand