Boeken die je verder helpen

Drie redenen waarom u (g)een leider bent!

Als leiders falen is dat in het overgrote deel terug te voeren op een gebrek aan ik-sterkte, een gebrek aan empathie en/of een gebrek aan zelfkritiek. Die drie eigenschappen zijn dus onmisbaar voor leiders.

Schermafbeelding 2018-06-03 om 22.21.50

Dé Jeugdzorgprofessional...

Zeven onmisbare eigenschappen voor iedere jeugdzorgprofessional (ook de gedragsdeskundigen en de managers). Een praktisch en concreet competentie-ontwikkelboek.

Jeugdzorgprofessional

Becoming a Youth Care Professional

Do you want to learn everything there is to know about the seven qualities for every youth care professional? Would you like to find out how your natural talents line up with these seven qualities? Do you want to seriously start developing your natural talents? Read my book, “Becoming a Youth Care Professional,” to get started.

(2004)YouthProf-Cover-v3

Werken voor mensen met een verstandelijke beperking

Zeven onmisbare eigenschappen voor iedere medewerker / begeleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking (ook de gedragsdeskundigen en de managers). Een praktisch en concreet competentie-ontwikkelboek.Verschijnt zeer binnenkort. Meld je aan voor de boekpresentatie.

Schermafbeelding 2018-10-08 om 13.12.41

Neem nooit competente mensen aan

En andere ideeën voor zinvol competentiemanagement. De hype is voorbij. Laten we kijken of er iets bruikbaars is overgebleven. In dit boek alleen krenten (geen pap).

Schermafbeelding 2018-06-03 om 19.59.03

Je staat op de handrem....sukkel!

Dit is de voorlopige werktitel. Over de zeven hoofdzonden voor leiderschap: Ontdek welke daarvan jou afremt, los het op en word een geweldige leider. Verschijnt begin 2020

Schermafbeelding 2018-06-03 om 20.36.00
Sluit Menu
×

Winkelmand