Kies de beste Brandweermensen

en help ze nog veel beter te worden.

Zodat burgers zich veilig voelen en uitstekend geholpen worden als dat nodig is!

Je bent al blij dat er überhaupt mensen solliciteren
*
Je zoekt daarom mensen die goed kunnen worden in plaats van zijn
*
Je krijgt vanuit de ploeg soms grote weerstand tegen jouw selectiebesluiten  
*
De ‘kwalificatiedossiers’ en de competenties die daarin staan zeggen je niks!
*
Er haken teveel mensen te snel af en dat kost te veel geld.

Ik deel je zorg én je scepsis, maar ik kan je helpen!

Competentietests voor Manschap en Bevelvoerder M/V

Met deze (online) competentietest breng je de onmisbare eigenschappen én de afbreukrisico’s voor de rollen Manschap Brandweer en Bevelvoeren in beeld. Met de rapportage beschikt je nieuwe medewerker per direct over een Persoonlijk Ontwikkelplan. Met diezelfde rapportage beschik jij over informatie die cruciaal is om een selectiebesluit te nemen.  

Training 'Assessor | Competentiecoach Brandweer'

In deze training vertel ik je alles over onmisbare eigenschappen, leer ik je de resultaten van de competentietest te interpreteren en af te zetten tegen de eisen en wensen van jouw specifieke organisatie. Ik leer je in het online-deel van de training bovendien het ‘Acht Stappen Selectieproces’, dat haast automatisch leidt tot logische besluiten die je ook aan anderen uit kunt leggen.

Competentie-ontwikkelboek

Iedereen is ongeschikt, in ieder geval een beetje! Dat is ook helemaal niet erg als je maar bereid bent je incompetentie onder ogen te zien en daarmee aan het werk te gaan. De competentietest geeft je mensen helder zicht op hun belangrijkste leer- en ontwikkel-opdrachten. Binnenkort verschijnen twee nieuwe competentie-ontwikkelboeken voor de rollen van Manschap en Bevelvoerder M/V. Daarin zeer concrete en praktische tips om aan die ontwikkel-opdracht zelf invulling te geven.

Spreker nodig voor jouw seminar?

Ben je op zoek naar een enthousiasmerend verhaal voor een personeelsbijeenkomst, congres of seminar? Dat kom ik met alle soorten van genoegen vertellen. Met aansprekende voorbeelden uit 20 jaar ervaring met Brandweerorganisaties, maak ik inzichtelijk welke eigenschappen onmisbaar zijn voor brandweermensen, hoe je die in de praktijk kunt herkennen, waarom we allemaal per definitie ongeschikt zijn en wat we daar aan kunnen doen. Dat alles in de ‘klare taal’ die brandweermensen eigen is.
En mij ook!

Gratis e-book: 'Neem Nooit Competente Mensen Aan..'

...en andere ideeen voor zinvol competentie-management!

Sluit Menu
×

Winkelmand