Kies de beste Brandweermensen

en help ze nog veel beter te worden.

Zodat burgers zich veilig voelen en uitstekend geholpen worden als dat nodig is!

Je bent al blij dat er überhaupt mensen solliciteren
*
Je zoekt daarom mensen die goed kunnen worden in plaats van zijn
*
Je krijgt vanuit de ploeg soms grote weerstand tegen jouw selectiebesluiten  
*
De ‘kwalificatiedossiers’ en de competenties die daarin staan zeggen je niks!
*
Er haken teveel mensen te snel af en dat kost te veel geld.

Ik deel je zorg én je scepsis, maar ik kan je helpen!

Competentietest voor Manschap Brandweer M/V

Met deze (online) competentietest breng je de onmisbare eigenschappen én de afbreukrisico’s voor Brandweermanschappen M/V in beeld. Met de rapportage beschikt je nieuwe medewerker per direct over een Persoonlijk Ontwikkelplan. Met diezelfde rapportage beschik jij over informatie die cruciaal is om een selectiebesluit te nemen.  

Training 'Assessor | Competentiecoach Brandweer'

In deze training vertel ik je alles over de onmisbare eigenschappen, leer ik je de resultaten van de competentietest te interpreteren en af te zetten tegen de eisen en wensen van jouw specifieke organisatie. Ik leer je in het online-deel van de training bovendien het ‘Negen Stappen Selectieproces’, dat haast automatisch leidt tot logische besluiten die je ook aan anderen uit kunt leggen.

Competentie-ontwikkelboek

Iedereen is ongeschikt, in ieder geval een beetje! Dat is ook helemaal niet erg als je maar bereid bent je incompetentie onder ogen te zien en daarmee aan het werk te gaan. De competentietest geeft je mensen helder zicht op hun belangrijkste leer- en ontwikkel-opdrachten. Binnenkort verschijnt het ontwikkelboek ‘Manschap Brandweer M/V’ met daarin zeer concrete en praktische tips om aan die ontwikkel-opdracht zelf invulling te geven.

Spreker nodig voor jouw seminar?

Ben je op zoek naar een enthousiasmerend verhaal voor een personeelsbijeenkomst, congres of seminar? Dat kom ik met alle soorten van genoegen vertellen. Met aansprekende voorbeelden uit 20 jaar ervaring met Brandweerorganisaties, maak ik inzichtelijk welke eigenschappen onmisbaar zijn voor brandweermensen, hoe je die in de praktijk kunt herkennen, waarom we allemaal per definitie ongeschikt zijn en wat we daar aan kunnen doen. Dat alles in de ‘klare taal’ die brandweermensen eigen is.
En mij ook!

Let op ! Competentietest en ontwikkelboek voor de Bevelvoerder verschijnen binnenkort !

Begin 2019 lanceren we een (online) Competentietest voor Bevelvoerders. Tegelijk zullen we ook een competentie-ontwikkelboek uitbrengen. Zodat nieuwe bevelvoerders niet alleen weten waar ze aan moeten werken, maar ook hoe.

Gratis e-book: 'Neem Nooit Competente Mensen Aan..'

...en andere ideeen voor zinvol competentie-management!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand