Boek: Drie redenen waarom u (g)een leider bent!

Als leiders falen, wordt dat in het overgrote deel van de gevallen veroorzaakt door een gebrek aan ik-sterkte, gebrek aan empathie en of een gebrek aan zelfkritiek. 

Ik-sterkte, empathie en zelfkritiek kunnen omgekeerd evenredig dus beschouwd worden als onmisbare eigenschappen voor leiderschap. Ze zijn bovendien ondelegeerbaar. Deze eigenschappen zijn in hoge mate karakterologisch verankerd, vormen een cyclische drie-eenheid en daarmee een krachtig archetype voor leiderschap.

In dit boek leg ik aan de hand van concrete voorbeelden en ervaringen uit waarom juist deze drie eigenschappen zo ongelofelijk veel impact hebben op effectief leiderschapsgedrag en hoe ze met elkaar samenhangen. Als mijn stelling klopt dat 90% van al het leiderschapsfalen te herleiden is tot slechts drie competenties, zou je dan niet heel graag willen weten hoe het bij jou zit? 

Hard-Copy
€19,95

Luisterboek
€9,95

Wil je meerdere exemplaren van dit boek aanschaffen?
Informeer dan naar de staffelkortingen 038-4227888 | info@petervonk.com 

Gerelateerd aan dit boek:

VIP Assessments die pijn doen maar je leven verrijken

Wat je hier heeft gebracht gaat je niet vanzelfsprekend ook verder brengen. Maak dé extra stap in je ontwikkeling en wordt een zeer gerespecteerd leider. Als je durft.
Let op! Slechts 20 plaatsen per jaar beschikbaar.

Lezingen en seminars die je bijblijven

Enthousiasmerend verhaal in ‘klare taal’ nodig voor jouw leiderschaps-seminar of -congres?
Dat kom ik met alle soorten van genoegen vertellen!

Sluit Menu
×

Winkelmand