Je bent al blij als er überhaupt genoeg mensen solliciteren

Dus focus je op het ontwikkelen van wie beschikbaar is

Zodat mensen met een verstandelijke beperking de bescherming en de aandacht blijven krijgen die ze verdienen.

Je bent al blij als er überhaupt voldoende mensen solliciteren
*
Steeds meer sollicitanten krijgen daarom het voordeel van de twijfel
*
Je ziet teveel mensen te snel weer vertrekken
*
Van ‘kiezen van de besten’ moet je naar ‘ontwikkelen van de beschikbaren’
*
Je hebt zorg over de toekomst

Je bent al blij als er überhaupt voldoende mensen solliciteren
*
Steeds meer mensen krijgen daarom het voordeel van de twijfel
*
Je ziet teveel mensen te snel weer vertrekken
*
Van ‘kiezen van de besten’ moet je naar ‘ontwikkelen van de beschikbaren’
*
Je maakt je zorgen om de toekomst

Ik deel je zorgen, maar misschien kan ik helpen.

Met een super praktisch ontwikkelboek

Eigenlijk is iedereen ongeschikt, in ieder geval een beetje. Dat is ook helemaal niet erg als je maar bereid bent je incompetentie onder ogen te zien en daarmee aan het werk te gaan. In het boek ‘Werken voor Mensen met een Verstandelijke Beperking’ geef ik je zeer concrete en praktische tips waarmee je per direct aan de gang kunt. Zodat je morgen al een heel stuk effectiever kunt zijn dan je gisteren was.

Met een slim Talent-Assessment

Met ons (online) talent-assessment breng je de zeven onmisbare eigenschappen voor zorgmedewerkers in beeld. Met de rapportage en het (bijgeleverde) ontwikkelboek beschikt je nieuwe medewerker per direct over een Persoonlijk Ontwikkelplan. Diezelfde rapportage geeft je als werkgever stevige informatie die je kunt gebruiken om een weloverwogen selectiebesluit te nemen.

Training 'Assessor / Competentiecoach Zorg'

In deze training voor leidinggevenden, recruiters en coaches vertel ik je alles over de zeven onmisbare eigenschappen, leer ik je de resultaten van het talent-assessment te interpreteren en af te zetten tegen de eisen en wensen van jouw specifieke organisatie (en doelgroep). Ik leer je hoe je medewerkers een enorme ontwikkelboost kunt geven. In het online-deel van de training deel ik bovendien mijn Zeven Stappen Selectieproces met je, dat haast automatisch leidt tot logische besluiten die je ook aan anderen uit kunt leggen.

Spreker nodig voor je seminar?

Ben je op zoek naar een enthousiasmerend verhaal voor jouw eigen personeelsbijeenkomst of seminar? Dat kom ik met alle soorten van genoegen vertellen. Met aansprekende voorbeelden, onder andere uit mijn eigen zorg ervaring, maak ik inzichtelijk welke eigenschappen onmisbaar zijn voor verzorgers, begeleiders en ook leidinggevenden in de zorg, hoe je die in de praktijk kunt herkennen, waarom we allemaal per definitie ongeschikt zijn en wat we daar aan kunnen doen.

Gratis e-book: 'Neem Nooit Competente Mensen Aan..'

...en andere ideeen voor zinvol competentie-management!

Sluit Menu
×

Winkelmand