Let op! Vanwege de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het corona-virus staat er op de korte termijn geen Marsterclass Leiderschap gepland.
Wil je naar aanleiding van je assessment toch even doorpraten? Ga naar de contactpagina en vul je gegevens in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Masterclass Leiderschap

voor wie als leider wil gaan excelleren

Een extra boost in vervolg op het online leiderschaps-assessment.

"Er gaan kwartjes vallen waarvan je niet eens wist dat ze ergens hingen!"

Je hebt het leiderschaps-assessment ondergaan.
*
Je weet dus waar je mee aan de gang moet en hoe.
*
Maar nu je de smaak te pakken hebt wil je meer;
*
reflecteren, leren, ontwikkelen.
*
Top! Ik ga je helpen.

In de uitgebreide rapportage die ik je stuurde naar aanleiding van het online talent-assessment voor leiderschap, heb ik je verteld hoe jouw aard en aanleg zich verhoudt tot de zeven hoofdzonden voor leiders en managers. Daarmee weet je nu dus ook welke van de meest cruciale eigenschappen voor leiderschap jij van nature je bezit (en welke niet).

Ik heb je, in het bijgeleverde competentie-ontwikkelboek, ook concrete handvatten gegeven om per direct zelf aan de gang te gaan met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je hebt je ongetwijfeld voorgenomen om dat heel serieus op te pakken. Maar ja, de waan van de dag hè? Je knippert een paar keer met je ogen en je bent weer een maand kwijt. Van je goede voornemen is daardoor helaas niet zo vreselijk veel terecht gekomen. 

Herkenbaar? Doe dan mee aan de eerstvolgende Masterclass Leiderschap.

Daarin ga ik je nog even een paar stappen verder helpen. Ik kan je niet beloven dat het erg gezellig wordt, wel dat je ik je een enorme boost ga geven. 

Wat staat je te wachten?

Tijdens deze masterclass ga ik eerst nog eens uitgebreid in op ‘De Zeven Hoofdzonden voor Leiders en managers’: Waarom juist deze zeven, hoe kan je die in de dagelijkse praktijk herkennen en wat is daar de impact van?

Daarna wordt het persoonlijk: Hoe zit het bij jou en bij de andere deelnemers, hoe ga jij om met je kracht en je zwaktes en hoe doen anderen dat?

Je zult overigens snel merken dat ik ‘niet van het geneuzel’ ben. De opbrengst van de dag moet niet (alleen) zijn dat jij je gehoord en erkend voelt en dat je mooie nieuwe inzichten hebt gekregen. De dag is geslaagd als je ook weet wát je te doen staat en hóe je dat gaat doen. Aandacht, Inzicht en Richting dus.

De mate waarin je open bent over jezelf en jouw eigen profiel inbrengt in deze Masterclass bepaal je uiteraard helemaal zelf. Houd er wel rekening mee dat ik geen toeschouwers duld. “Als je niet tegen de hitte kan…blijf weg uit de keuken”.

Extra: een uitgebreide talentenkaart

In je rapportage heb je gezien dat ik zo hier en daar verwijs naar andere eigenschappen. Dat doe ik als die sterk van invloed kunnen zijn op de wijze waarom ‘de zeven’ zich in jouw specifieke geval in gedrag zullen manifesteren.

Die eigenschappen heb ik dan afgeleid uit de keuzes die je in het assessment hebt gemaakt. Welnu, ik kan nog veel meer uit jouw keuzes afleiden. In totaal maar liefst dertig verschillende constructen. 

Tijdens de masterclass krijg je een zogenaamde talenten-kaart van me, waar al die eigenschappen op staan, inclusief jouw scores uiteraard. Dit levert je een schat aan informatie op over de meest uiteenlopende onderwerpen die naast ‘De Zeven’ eveneens van invloed zijn op je houding, je gedrag en je je gevoel. 

Gedurende de Masterclass gaan we die talentenkaart zeer intensief gebruiken. Je gaat zaken ontdekken en verbanden zien die er altijd al waren maar die je nooit eerder zo duidelijk waren opgevallen. Er gaan kwartjes vallen waarvan je niet eens wist dat ze ergens hingen.

De eerstvolgende Masterclass Leiderschap is helaas tot nader order uitgesteld

Let op!

Doe eerst het online talent-assessment voor Leiderschap

De Masterclass Leiderschap is bedoeld voor mensen die een talent-assessment voor leiderschap hebben ondergaan. Heb je binnen een periode van vijf jaren een ander assessment bij ons bureau gedaan? Informeer dan even of je daarmee ook deel kunt nemen. In veel gevallen zal het antwoord ‘ja’ zijn trouwens. 

Heb je nog niet eerder een assessment gedaan? Klik dan hier.

Sluit Menu
×

Winkelmand