Je wilt je mensen absoluut niet blootstellen aan corona besmettingsgevaar

en ze dus liever niet naar een assessmentbureau sturen.

Maak kennis met ons hybride-assessment!

('no-cure no pay' uiteraard, zoals voor al onze diensten geldt)

Dit is het probleem:

  • Het is op dit moment gewoon niet zo verstandig om mensen naar een assessment-bureau te sturen. 
  • Maar eigenlijk wil je ook niet al te veel vertraging oplopen in de lopende selectieprocedure.
  • Je wilt liever ook geen consessies doen aan de kwaliteit van je proces en straks een goed onderbouwd besluit kunnen nemen.

Dit wellicht een mogelijkheid:

In de afgelopen twee jaar hebben we veel ervaring opgedaan met zogenaamde ‘hybride-assessments’.  Kort en bondig komt dat neer op een combinatie tussen een van onze online-instrumenten en een ‘ontmoeting met diepgang’. We hebben gemerkt dat zo’n ontmoeting met diepgang ook heel goed mogelijk is via skype of zoom.

Natuurlijk willen wij mensen het liefst fysiek ontmoeten, maar sommige van onze klanten bevinden zich nu eenmaal aan de andere kant van de wereld. En aangezien die klanten beslist niet minder enthousiast zijn over onze aanpak en resultaten, waarom zouden we dit dan ook niet gewoon in Nederland zo kunnen doen?

Wellicht is dit voor jou/jullie een goed moment om hier ook ervaring mee op te doen.
Net als altijd voor al onze diensten geldt, is ook hier een ‘no cure no pay’ garantie van toepassing. Want waarom zou jij ons geloven als we er zelf niet in geloven? 

Dan is dit het plan

1. Zoekprofiel

Hoe goed je selectieproces en een assessment ook is, je hebt er niks aan als je vooraf niet heel scherp voor ogen hebt wie je zoekt en vooral ook wie niet! Het eerste dat we daarom doen is samen met jou/jullie nog even goed kijken naar het zoekprofiel.

2. Oline-assessment

Op basis van het resultaat van de eerste stap, bepalen we welke instrumenten we aan je kandidaat voor gaan leggen. De kandidaat ontvangt van ons een inlog-code waarmee hij of zij op ons eigen platform het assessment kan ondergaan.

3. Ontmoeting met diepgang

We maken een afspraak met de kandidaat voor een ontmoeting via skype of zoom. Tijdens die afspraak vragen we hem/haar de hemd van het lijf. Vervolgens leggen wij uit welke beelden bij ons zijn ontstaan op basis van de ingezette instrumenten en ook daar praten we nog even stevig over door.  

4. Rapportage

Daarna sturen we de kandidaat een brief. Daarin beschrijven we de resultaten van het assessment resulterend in een volstrekt helder advies. We vragen de kandidaat of die ons (na lezing) toestemming wil geven dezelfde brief ook naar onze opdrachtgever te sturen.

5. Mondelinge toelichting

Zodra de brief (rapportage) is vrijgegeven en naar jou (opdrachtgever) is verstuurd, zoeken we contact met je om dat wat we gevonden hebben te koppelen aan dat wat we zochten. Zodat jij goed doordachte besluiten kunt nemen en die ook aan anderen uit kunt leggen.

Proberen?

Als je hieronder je gegevens invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dan bespreken we samen of onze visie en werkwijze bij jouw vraag past (en andersom).
Je mag ons ook zelf even bellen uiteraard: 038-4227888 | of mailen: info@petervonk.com

* Misschien wil je de privacyverklaring eerst even lezen voor je daarmee akkoord gaat. Dat kan hier.

Sluit Menu
×

Winkelmand