De zeven hoofdzonden van leiders en managers

In maart 2016 maakte ik een videoreeks met de titel “Zeven hoofdzonden van Leiders en Managers” (zie hieronder). Daar kreeg ik zoveel positieve reacties op dat ik besloten heb hier mijn volgende (vierde) boek over te gaan schrijven.

Daar ben ik zojuist (oktober 2017) mee begonnen. Ik ga je via mijn blog op de hoogte houden van de vorderingen en nodig je bij deze van harte uit om mee te doen. Heb je ideeën, voorbeelden, op- of aanmerkingen? Plaats ze onder deze blogpost of mail ze naar me.

Bekijk hier alvast of nogmaals de video’s die ik hierover in 2016 heb gemaakt:

#3: Arrogantie

#4: Besluiteloosheid

#5: Chaotisme

#6: Ondoelmatigheid

#7: Solisme

Bonus: Genderverschillen t.a.v. de zeven hoofdzonden voor leiders en managers

Reageren? Heel graag! (mag hieronder of per mail: peter@petervonk.com).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand