'Werken voor Mensen met een Verstandelijke Beperking'

Zeven onmisbare vermogens en hoe die te versterken.

Iedereen is ongeschikt, in ieder geval een beetje. Dat is ook helemaal niet zo erg zolang je in staat en bereid bent om je eigen tekortkomingen onder ogen te zien en daarmee aan het werk te gaan. 

Dit boek is oorspronkelijk bedoeld voor mensen die een talent-assessment (competentie-test) voor zorg-medewerkers hebben ondergaan en serieus werk willen maken van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als standaard bijlage bij hun assessment-rapportage dus eigenlijk. 

Per competentie geef ik in dit boek een aantal hele eenvoudige praktische ontwikkeltips. Soms zo plat, dat ik nog wel eens terugkrijg: “Maar zo eenvoudig kan het toch niet zijn?”. De realiteit is echter dat anders leren ‘doen’ vaak veel eenvoudiger is dan we denken. 

Begin daarom eenvoudig, maar wel serieus met wat ik je in dit boek aanreik en kijk wat het je brengt. Als dat niet voldoende is kan je natuurlijk alsnog op zoek gaan naar een meer uitgebreide en wellicht ook meer diepgaande training.

Hard-Copy
€24,95

E-Book
€11,95

Luisterboek
€9,95

Wil je meerdere exemplaren van dit boek aanschaffen? Informeer dan naar de staffelkortingen: 038-4227888 | info@petervonk.com

Gerelateerd aan dit boek:

(Online) Talent-Assessment 'Werken voor Mensen met een Verstandelijke Beperking'

Meet welke van de zeven onmisbare eigenschappen jouw sollicitant van nature bezit en welke aandacht verdienen. Zodat jij goede besluiten kunt nemen en nieuwe medewerker per direct beschikken over een gericht persoonlijk ontwikkelplan!

Een Slim Selectieproces in Zeven Stappen

Omdat de inzet van een assessment slechts één element is en omdat dat element bovendien volkomen waardeloos is als de rest van het proces niet deugt.
Leer eenvoudig de beste uit de beschikbare mensen te selecteren.

Lezingen en seminars die je bijblijven

Enthousiasmerend verhaal in ‘klare taal’ nodig voor jouw zorg-seminar of -congres?
Dat kom ik met alle soorten van genoegen vertellen!