Word een zeer gerespecteerd leider M/V

Doe een VIP Assessment en geef je ontwikkeling een geweldige boost!

Dit jaar nog slechts 8 plaatsen beschikbaar.

Stel, je begaat elke dag één van de zeven hoofdzonden voor leiders,
*
die kans is trouwens honderd procent,
*
zichtbaar voor iedereen behalve voor jou! 
*
Zou je niet heel graag willen weten welke zonde dat is..
*
..en wat je eraan kunt doen?

Fouten maken mag, maar liever niet steeds dezelfde.

Je weet wel dat je niet perfect bent maar dat wil je liever niet van anderen horen. Want oh, oh, oh dat ego! Laat mij je onder vier ogen vertellen, waar jouw imperfectie zit, zodat we daarna samen een plan kunnen maken om er iets aan te doen.

Maar ik ga je nog veel meer vertellen: Wie je bent, wat je kracht is, wat je talenten zijn en je vaardigheden, hoe anderen je zien en beoordelen. Ik laat je jouw unieke bestemming zien

Drie voorbeeldplannen die we samen op maat kunnen maken:

Intensief

€2.995,-

Ex BTW

Face to face intake

Online psychologisch onderzoek

Een volle dag in Zwolle

360 graden onderzoek

Observatie 'on the job'

Uitgebreide schriftelijke rapportage

Terugblikgesprek

Vinger aan de pols

Functioneringsgesprek

Intensief extra

€4.995,-

Ex BTW

Face to face intake

Online psychologisch onderzoek

Een volle dag in Zwolle

360 graden onderzoek

Observatie 'on the job'

Uitgebreide schriftelijke rapportage

Terugblikgesprek

Vinger aan de pols

Functioneringsgesprek

alles uit de kast

€9.995,-

Ex BTW

Face to face intake

Online psychologisch onderzoek

Een volle dag in Zwolle

360 graden onderzoek

Observatie 'on the job'

Uitgebreide schriftelijke rapportage

Terugblikgesprek

Vinger aan de pols

Functioneringsgesprek

* een kennismakings-/intakegesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos

Dit is het plan:

Face to face intakegesprek (standaard):

In dit eerste gesprek geef jij me een eerste inkijk in je beweegredenen om een VIP assessment te overwegen. Vervolgens vertel ik jou mijn eerste indruk, geef ik aan of ik wat voor je kan betekenen en hoe ik daar vorm en inhoud aan zou kunnen geven.

Online psychologisch onderzoek (standaard):

Ter voorbereiding op onze ontmoeting in Zwolle verzamelen we (jij vooral) onderzoeksmateriaal. Daartoe vul je een aantal online persoonlijkheidsvragenlijsten in, werk je je CV bij en denk je vast na over een aantal vragen die ik je vooraf schriftelijk stel.

Een volle dag in Zwolle (standaard):

Onze live-ontmoeting in Zwolle bestaat voor de helft (de ochtend) uit een uitgebreid diepte-interview. In het tweede deel analyseer ik (samen met jou) de verzamelde informatie en vatten we die samen in een helder beeld van je huidige nulpunt, resulterend in een duidelijk ontwikkel-advies.

360 graden onderzoek (optioneel):

Het kan soms verstandig zijn om bij het verzamelen van belangrijke informatie ook anderen in jouw omgeving te vragen zich over jou uit te spreken. Als we dat doen, doen we dat gericht, diepgaand en zorgvuldig. Samen bepalen we wie we vragen mee te werken. 

Observatie 'on the job' (optioneel):

We kunnen zelfs nog een stap verder gaan door een hele dag samen op te trekken in jouw eigen werk- en leefomgeving. Ik volg je als een schaduw, ik observeer en registreer, stel af en toe kritische vragen, zodat we een nog scherper beeld van je huidige nulpunt kunnen schetsen.

Uitgebreide schriftelijke rapportage (standaard):

Uiteraard schrijf ik mijn bevindingen over jou op. Ik geef je mijn beelden, mijn analyse, mijn conclusies en mijn aanbevelingen in de vorm van een persoonlijke brief gericht aan jou. Natuurlijk krijg je daarna nog de gelegenheid mij te bevragen op wat ik je geschreven heb.

Terugblik-gesprek (optioneel)

In dit tweede terugkoppelingsgesprek, dat we ongeveer twee maanden na de dag in Zwolle kunnen voeren, ga ik je niets anders vertellen dan ik je al heb verteld. Je gaat gegarandeerd echter wel andere dingen horen. Het doel van deze terugblik is dan ook ‘verdieping’.

Vinger aan de pols (optioneel):

Het ‘vinger aan de pols’ element behelst de mogelijkheid om mij gedurende een half jaar (of indien gewenst langer) regelmatig te consulteren, zodat je ervaringen in de praktijk kunt duiden aan de hand van de nieuw verkregen inzichten en daar direct op kunt anticiperen.

Functioneringsgesprek (optioneel):

De uitgebreidere varianten van het VIP assessment worden afgesloten met een heus functioneringsgesprek. Daarin kijken we terug op verkregen inzichten en een half jaar ontwikkeling, en help ik je om je vervolg-koers en -stappen in je ontwikkeling te bepalen.

Waarom hier géén testimonials staan:

Een VIP Assessment is zo persoonlijk dat ik je nooit zal vragen een testimonial over jouw ervaringen te schrijven. Die ga je hier dus ook niet van anderen vinden. Tegelijk is het zo dat mensen nagenoeg uitsluitend via ‘mond op mond reclame’ bij ons terechtkomen voor een VIP-assessment. Voel je vooral vrij om je ervaringen zelf met anderen te delen, ik zal dat niet doen.

Lezingen en seminars die je bijblijven

Enthousiasmerend verhaal in ‘klare taal’ nodig voor jouw leiderschaps-seminar of -congres? Dat kom ik met alle soorten van genoegen vertellen!

Sluit Menu
×

Winkelmand